AUTOMOTIVE

De automotive sector is heel dynamisch en wordt voortdurend gevoed door innovatieve technologieën, toenemende mobiliteitsbehoeftes en veranderende (groenere) wetgeving. Wendbaarheid is key voor deze sector. Dat vraagt om flexibiliteit in systemen en processen. Het softwarepakket Miles kan hierin voorzien. Het door Sofico ontwikkelde softwarepakket is de meest flexibele en uitgebreide oplossing op de markt en is in vrijwel elk systeem te integreren. Als partner van Sofico draagt ITDS bij aan succesvolle digitale transformatie voor diverse internationale organisaties in de leasingmarkt. Ook biedt het ons de mogelijkheid om u optimaal te ondersteunen in uw leasing business: van implementatie tot aan doorontwikkeling.

Onze expertises 

Implementatie consultants

Onze implementatie consultants hebben uitgebreide kennis van Miles, de leasingmarkt en software implementatie. Met deze kennis zijn ze in staat om moeiteloos de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een concreet plan van aanpak om Miles te implementeren. Van functionele analyse en oplossingsdesigns, tot aan configuratie in Miles, begeleiding in acceptatietesten en finale oplevering.

Technisch consultants

Technische consultants zijn gespecialiseerd in de technische integratie van Miles in de organisatie. Samen met de opdrachtgever wordt bepaald hoe integratie tussen Miles en (nieuwe) software het meest passend en efficiënt kan worden uitgevoerd. Na grondige analyse van de business processen volgt de technische implementatie, de coördinatie hierop, follow-up en documentatie.

Projectmanagement

Onze project- en programmamanagers hebben ruime ervaring in het volbrengen van (software)implementaties en migraties. Ze richten zich op tijdige, kwalitatieve delivery, voorzien in sturingsinformatie en stemmen af met stakeholders. We bieden ondersteuning aan op alle vlakken van delivery; van PMO en testcoördinatie tot enterprise portfoliomanagement.

Wij voegen direct waarde toe

ITDS heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van implementaties. Door de combinatie van deze pakketexpertise en uitgebreide ervaring in management, consulting en uitvoer van grote IT-projecten, voegen ITDS consultants direct waarde toe bij de klant. Onze experts denken niet alleen graag mee over een aanpak, maar blinken ook uit in de executie!

Lees hier meer over onze samenwerking met Sofico.

 

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.