De toekomst is onvoorspelbaar onweerstaanbaar.

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

Onze visie

Wij laten financiële dienstverleners excelleren.
Vandaag – en zeker morgen.

Als er ooit een spannende tijd was om in de financiële dienstverlening te werken, is het vandaag. Verandering is de norm, spanning een constante. Want dat alles op z’n kop gaat, is een feit. Dat maakt de toekomst onvoorspelbaar – en onweerstaanbaar. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Daarom zijn we graag de schakel tussen onze opdrachtgevers en hun potentie.

Onze missie

Verzekeringen, bankproducten en pensioenen zijn een noodzakelijk goed. We hebben ze allemaal nodig. En dat blijft ook zo. Ondertussen staat u voor grote uitdagingen. Het moet socialer, digitaler, de klant centraler. Waar begint u – en hoe zet u door? Met 175 man en vrouw denken, werken en ondernemen we met u mee. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft.

Niet volgen, maar voorop durven lopen. Daar gaat het om.

Onze waarden

Wij durven verder te kijken

Het veilige midden? Niks voor ons. We zoeken verder, nemen die andere afslag. Vanuit onze vrije positie zien we net wat meer. We delen elke kans, ook als het nog te vroeg is. Want verandering begint met visie.

Wij inspireren met drive

Alles kan beter. Altijd. Slimmer. En leuker. Daarin nemen we u mee. Zo laten we zien hoe het anders kan. Onze mensen brengen een frisse blik en energie. En als we weggaan, blijft die achter.

Wij weten altijd meer

We zorgen ervoor dat we álles weten in ons vakgebied – en net daarbuiten. Die kennis koppelen we aan concrete kansen. Want thought leadership claim je op één manier: door het te bewijzen.

Wij gaan voor het beste

Als we iets doen, willen we excelleren. Omdat u het verdient. En omdat gewoon niet genoeg is. Het succes van uw project zien we als onze verantwoordelijkheid. Daarom gaan we door tot het niet beter kan.

Het is pas af als het werkt

Wat de uitdaging ook is, we krijgen het voor elkaar. Met een praktisch plan, een flexibele houding en opgerolde mouwen. Als linksom niet werkt, proberen we het rechtsom. Tot we de beste oplossing vinden.

We zoeken mensen die niet in een hokje passen

Bij ITDS zoeken we persoonlijkheden. Vakspecialisten en aanpakkers die meer zijn dan hun functie. Die nog ambitieuzer zijn dan wij. En die het verschil willen maken voor klinkende namen in de financiële wereld.

Opgericht in
1998
meer dan 23 jaar ervaring
aantal medewerkers
400
mensen die voor u klaar staan
aantal kantoren
4
in Amsterdam, Warschau, Wroclaw en Lissabon
aantal klanten
53
banken, verzekeraars en pensioenfondsen
Aantal partners
4
Salesforce/Vlocity, Keylane, Sofico en Sopra Banking Software

Welke kansen zie jij?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.