Sinds 2018 is ITDS onderdeel van Redmore Group: een merk met zes organisaties gespecialiseerd in risk, business, technologie, legal en finance. Hiermee heeft Redmore een leidende positie binnen de financiële sector. In totaal hebben zij meer dan 2.000 gespecialiseerde professionals in dienst. Door onderdeel te zijn van Redmore hebben we onze dienstverlening uitgebreid en kunnen we onze klanten nóg beter helpen. We zijn samen één, maar opereren zelfstandig. 

We zien dat de markt transformeert: er ontstaan nieuwe technologieën, het consumentengedrag veranderd en IT wordt steeds belangrijker. Onze ervaring op het gebied van implementatie, datamanagement, risicomanagement en digitale transformatie sluit naadloos aan op deze ontwikkeling en maakt ons een waardevolle aanvulling voor Redmore Group. We onderscheiden ons door niet alleen strategisch te adviseren, maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor de implementatie hiervan.  

DIT IS REDMORE

Redmore is de optelsom van Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis, Agium en ITDS. Elk zetten we de toon in ons vakgebied. En samen brengen we beweging binnen. We delen de wil om het verschil te maken. Om te zorgen dat er iets gebeurt. En om patronen te doorbreken. Één merk, zes specialisten. Één drive.

Met vestigingen in Nederland, België, Spanje, Portugal, Duitsland, Luxemburg en Polen en een internationaal netwerk van opdrachtgevers zijn we een Europese speler van formaat. Redmore is onderdeel van House of HR, een van Europa’s grootste powerhouses op het gebied van HR en consulting.

ITDS Business Consultants - House of HR

House of HR 

Redmore maakt deel uit van House of HR; een snelgroeiende multinational met een sterke ondernemersgeest waar ze mensen verbinden met succesvolle operationele bedrijven in verschillende Europese landen. Ze focussen zich op het gebied van Specialized Talent Solutions, Engineering en Consulting.   

PART OF REDMORE