Sinds 2018 is ITDS onderdeel van Redmore: een merk met zes organisaties gespecialiseerd in Risk, Business, Technologie, Legal en Finance. Door onderdeel te worden van de Redmore Group, met haar expertise en slagkracht, kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en daarmee onze klanten nog beter van dienst zijn. Door het veranderend consumentengedrag en nieuwe technologie transformeert de markt en wordt IT een steeds belangrijkere driver voor vernieuwing. De expertise van ITDS op het gebied van datamanagement, risicomanagement, implementatie en digitale transformatie sluit hier naadloos op aan. Met House of HR als moedermaatschappij, kunnen wij onze groeidoelstellingen in Nederland versnellen en naast onze succesvolle vestiging in Polen en Portugal, in het buitenland uitbreiden. Voor onze consultants biedt dit een unieke gelegenheid om zichzelf breder te ontwikkelen en hun expertise breder in te zetten.

DIT IS REDMORE

Redmore is de optelsom van Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis en ITDS. Elk zetten we de toon in ons vakgebied. En samen brengen we beweging binnen. We delen de wil om het verschil te maken. Om te zorgen dat er iets gebeurt. En om patronen te doorbreken. Één merk, vijf specialisten. Één drive.

Met vestigingen in Nederland, België, Spanje, Portugal, Duitsland, Luxemburg en Polen en een internationaal netwerk van opdrachtgevers zijn we een Europese speler van formaat. Redmore is onderdeel van House of HR, een van Europa’s grootste powerhouses op het gebied van HR en consulting.

PART OF REDMORE