Ben jij onze
nieuwe trainee toekomstige ceo?

Je bent klaar met studeren. Maar absoluut niet met leren. Je wilt écht aan de bak. Maar ook de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen. En deze natuurlijk ontwikkelen. Want als je iets doet, wil je excelleren. Maar wel op jouw tempo. Vastgelegde paden? Daar doen we niet aan bij ITDS. Ben jij klaar om jouw carrière te kickstarten?

Starten bij ITDS

We zoeken mensen die willen groeien

Kies je voor een naam, of voor jezelf? Tijdens de traineeships van ITDS draait alles om jouw ontwikkeling. En dat is geen mooi praatje, we menen het. Daarom starten onze traineeships met een masterclass die jou up to speed brengt. Van inhoudelijke sessies tot trainingen die jou uitdagen om uit je comfort zone te stappen. En dan? Jouw eerste opdracht in de praktijk. Niet voor eerste de beste klant, maar voor een grote financiële dienstverlener. Wat dacht je van Aegon, ABN Amro of a.s.r? Je springt meteen in het diepe. En ontdekt waar jouw talenten liggen. Want die ontdek je niet in de studiebanken, maar pas als je echt aan de slag gaat.

ITDS Business Consultants - BCT Traineeship

Business Consultancy Traineeship

We zoeken de vernieuwers van morgen

Onder professionele begeleiding het maximale uit jouw talent halen? En dit allemaal in een betaald traineeship? Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in een aantal weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Geslaagd? Dan stroom je door naar het Consultancy Development Program. Je springt meteen in het diepe. En dan: een gegarandeerde baan. Wat zeggen we – een topbaan.