WIJ ZOEKEN CONSULTANTS PERSOONLIJKHEDEN

Je bent scherp. Ziet meteen welke kant je op moet. En aarzelt geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wil iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Hebben we het over jou? Dan zijn we benieuwd: ben jij klaar voor ITDS?

Ga gelijk naar onze vacatures. Of bel even naar recruitment, om gelijk kennis te maken.

Consultant bij ITDS

We zoeken mensen die niet in een hokje passen

Jij bent klaar voor meer. Meer uitdaging, meer inspiratie, meer groeikansen, meer tempo. Samen met collega’s voor het allerbeste gaan. Het veilige midden vind je boring. Jij zoekt door, neemt een andere afslag en verrast met oplossingen. Want alles kan beter, slimmer, sneller. En op een leukere manier. Je brengt energie, maar ook expertise. Daarmee daag je uit en maak je bij onze klanten het verschil.

Dit ga je doen

We zoeken mensen die het anders aanpakken

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

Opleiding en ontwikkeling

We zoeken mensen die altijd beter willen zijn

Als je kiest voor ITDS, kies je ervoor om jezelf te overtreffen. In je vak – en daarbuiten. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Van jou verwachten we dat je alle ontwikkelingen najaagt die voor jou relevant zijn. Zo ben je een bron van inspiratie voor je collega’s en opdrachtgevers. De lat leggen we hoog, heel hoog. Maar je zult zien dat je meer kan dan je denkt. Sneller dan je denkt.

Het 'nieuwe werken'

Dit spreken we met elkaar af

Je mag zelf je uren indelen, of je nu thuis, op kantoor of bij de klant werkt. Ook kun je een werkweek van vier dagen van 9 uur maken. Om je kennis in het vak te vergroten is er een intern opleidingsprogramma. Daarnaast word je begeleid door een Career Counselor en is er ongelooflijk veel inhoudelijke kennisoverdracht binnen de business lines. Ook kun je je melden voor externe trainingen en cursussen, ’s avonds of overdag.

Het belang van binding

De boog staat niet altijd gespannen

Natuurlijk zorgen we voor ontspanning. We borrelen met elkaar, op vrijdagmiddag of na de reguliere maandvergaderingen, af en toe ook met relaties. We vieren feestjes, onze Kerst is een traditie. We houden elkaar ook op de hoogte in een maandelijkse nieuwsbrief, niet alleen over het werk. Ook maken we samen regelmatig het personeelsmagazine ATHOME. Dat we een ITDS alumninetwerk hebben onderstreept de band die we onderling bouwen.

BEKIJK ONZE VACATURES

ITDS Business Consultants - Risicomanagement

Projectmanager Digital

Financiële dienstverleners boeken aanzienlijke vooruitgang op het gebied van digitalisering. Doortastende projectmanagers zijn een belangrijke reden waarom deze transformatie...

Business Analist Integraties

Met een paar jaar ervaring op zak als consultant of analist ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid. Ergens waar...

Business Analist Digital

Uitdagingen op het digitale speelveld zijn aan de orde van de dag in de financiële sector. Van de integratie...

Kijk binnen

Natuurlijk, we werken keihard. Maar hebben ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we sporten ook samen. We hockeyen, lopen halve marathons en we organiseren jaarlijkse een skitrip. En vanuit ons sporthart zijn we sponsor van de Johan Cruyff Foundation. Om een beetje de sfeer te proeven van onze activiteiten hieronder een selectie foto’s.