Meer dan consultant

ITDS’ers zijn specialisten in hun vak en delen een gezonde dosis rebelsheid, kritische blik en zin om aan te pakken. Maar ze zijn veel meer dan dat. Ze zijn ook sportief, leergierig, toegewijd en doelgericht. Kwaliteiten die zowel tijdens als na werktijd goed tot zijn recht komen. We geven je dan ook graag een uniek kijkje in het leven van een ITDS’ervijven. Waar houden ze zich mee bezig in hun vrije tijd? En we kunnen je vertellen, ook dan blinken ze uit.  

Karlijn traint voor haar eerste marathon

ITDS’er Karlijn Damkot sport al van jongs af aan intensief en werd in 2010 zelfs Nederlands jeugdkampioen baanskiën. Haar sportieve uitdaging voor dit jaar: het lopen van haar eerste marathon. Die prestatie wil ze dit jaar afvinken in Rotterdam. In dit interview vertelt ze meer over haar resultaatgerichtheid die haar op sportief vlak en in haar professionele carrière verder brengt.

Bjarne speelt al 20 jaar op hoog niveau korfbal

ITDS’er Bjarne Sinneker zet zich al 20 jaar trouw in voor de sport korfbal, waarvoor hij alles opzijzet. Naast speler op hoog niveau, is hij onderdeel van de technische commissie van zijn vereniging die zich ontfermt over de ontwikkeling van de coaches en spelers in de club. In dit interview vertelt hij meer over zijn overgave in de sport en in zijn werk.  

 

 

Perry inspireert sportieve mensen over de hele wereld met zijn online platform

ITDS’er Perry van Caspel heeft een unieke sportieve mentaliteit waarmee hij op zijn online platform BePerry mensen over de hele wereld inspireert om het beste uit zichzelf te halen. Als dat nog niet genoeg is, verkoopt hij op datzelfde platform sportkleding die zijn eigen merknaam draagt. Hij vertelt meer over zijn doelgerichte focus die zowel in zijn werk als consultant als in zijn online platform tot uiting komt.  

 

 

We leren je graag kennen

Ben jij net zo’n aanpakker als Karlijn, Perry en Bjarne en maak jij ook graag op zowel persoonlijk als professioneel niveau het verschil? Dan leren we je graag kennen. Je kan direct contact opnemen met Marleen van der Horst via 06 162 824 42.

Nieuwsgierig geworden, maar wil je ons wat beter leren kennen? Neem een kijkje op onze vacature pagina, of op onze werken bij pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.