Verzekeren

Verzekeringen zijn een noodzakelijk goed, we hebben ze allemaal nodig. Ondertussen staat u voor de opgave om verder te digitaliseren, innoveren en optimaliseren. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen in de toekomst op u kan blijven rekenen? Wij helpen u graag om uzelf opnieuw uit te vinden.

De uitdagingen waar we samen voor staan

 

  • Concurrentie komt uit onverwachte hoek

Ook fintechs mengen zich in de slag om de consument. Deze heeft steeds meer te kiezen en zoekt naar het beste product voor de beste prijs. U moet dus ook op zoek: naar mogelijkheden om uw klanten nog beter te bedienen – en naar manieren om nog slimmer met kosten om te gaan. Hoe pakt u de voorsprong in een steeds vollere markt?

  • Strengere regelgeving

Risicomanagement krijgt veel aandacht, van toezichthouders en in het publieke debat. Logisch, de risico’s die u neemt kunnen grote gevolgen hebben voor uw rendement, reputatie en klanten. De DNB ziet de komende jaren strenger toe op uitbesteed werk. Als u op IFRS rapporteert, komt het nieuwe model voor verslaggeving, IFRS 17, snel dichterbij. Daarnaast zult u IFRS 9 moeten toepassen. Hoe zorgt u ervoor dat regelgeving geen last wordt, maar u verder brengt?

  • Uw klant staat centraal in álles

Zeker: ‘de klant centraal’, het wordt al jaren geroepen. Maar in het digitale landschap van morgen kunt u er echt niet meer omheen. Uw klant moet centraal staan in uw denken, doen én in uw digitale systemen. Hoe zorgt u ervoor dat u uw klanten vlekkeloos bedient?

Zo komen we daar

 

  • Focus op technologie

Natuurlijk, u werkt al hard aan uw technologische ontwikkeling. Maar als de basis op orde is, begint het pas. Bereid u voor op de volgende fase. Een fase waarin u nog efficienter werkt, vooruitstrevende producten en businessmodellen ontwikkelt en distributiekanalen als vanzelfsprekend in elkaar laat overvloeien.

  • Zit bovenop wet- en regelgeving

Nieuwe regelgeving vraagt om nieuwe processen. Richt ze in om aan alle vereisten te voldoen – en ontdek hoe deze processen uw dienstverlening nog verder verbeteren.

  • Zet datakwaliteit structureel op de agenda

Datagedreven werken is de enige weg vooruit. Zorg er daarom voor dat u op uw data kunt vertrouwen. En dat u weet welke data u overdraagt, of gebruikt. Kies voor de juiste focus, organisatiestructuur en technologische toepassingen en transformeer uw organisatie in een data-organisatie.

Als specialist in financiele dienstverlening helpen we u graag

 

We komen niet met uitgebreide plannen of eindeloze analyses. We komen met oplossingen. Pragmatisch, gedegen en bewezen in de praktijk. Lees hier meer.

We werken al jaren aan datatrajecten bij verzekeraars. Onze ervaring en expertise helpt u om de juiste keuzes te maken en stappen te zetten – om zo sprongen voorwaarts te maken. Lees hier meer.

Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van implementaties. Met ITDS haalt u een gedreven en inhoudelijke club in huis met kennis van uw producten, bedrijfsvoering en kennis van de standaardpakketten in de markt. Lees hier meer.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.