Partnerships

Met onze winnaarsmentaliteit en flinke dosis doorzettingsvermogen redden we ons niet alleen uitstekend op de werkvloer, maar ook op het gebied van sport. Vanuit ons sporthart zijn we daarom sponsor van de Johan Cruyff Foundation en padelorganisatie Peakz Padel 

Johan Cruyff Foundation  

We zijn sinds 2010 partner van de Johan Cruyff Foundation. Doel van deze stichting? Het welzijn van kinderen en jongvolwassenen verbeteren, door ze te stimuleren om mee te doen aan allerlei sportactiviteiten. Hierbij gaat extra aandacht naar kinderen uit arme gezinnen, en met fysieke beperkingen. Inmiddels zette de Johan Cruyff Foundation wereldwijd al 180 ‘Cruyff Courts’ op: openbare voetbalveldjes waar kinderen veilig kunnen spelen en sporten. Zo krijgen we samen de jeugd in beweging. 

ITDS Business Consultants - Samenwerking Padel

Peakz Padel  

Padel wordt steeds populairder, ook onder ITDS’ers. Elke maand organiseren we samen een toernooi voor onze medewerkers. De perfecte gelegenheid om sportief bezig te zijn én elkaar beter te leren kennen! Een partnership met Peakz Padel kon daarom niet uitblijven. Deze club heeft maar liefst 17 locaties door heel Nederland, met in totaal 107 binnen- en buitenbanen. Samen met Peakz Padel motiveren we zowel ITDS’ers als de rest van Nederland om sportief bezig te zijn.