IMPLEMENTATIE

De implementatie van standaardpakketten

Implementaties van standaardpakketten vallen vaak veel duurder uit dan verwacht, projecten lopen uit en de geboden functionaliteit en kwaliteit worden regelmatig als onvoldoende ervaren door de gebruikers. Het gevolg: kosten worden onbeheersbaar, de systemen worden onvoldoende benut, de adoptie door de gebruikersorganisatie is onvoldoende en het beheer is kostbaar.

Van start tot go-live

De experts van ITDS hebben jarenlange ervaring op het gebied van implementaties. Met ITDS haalt u een gedreven en inhoudelijke club in huis met kennis van uw producten, bedrijfsvoering en kennis van de standaardpakketten in de markt.

Onze solide maar ook pragmatische aanpak heeft zich meermalen bewezen in praktijk. De consultants van ITDS zijn als geen ander in staat om de slagingskans van het implementatietraject te waarborgen door uw organisatie te begeleiden gedurende alle fasen in het traject. Onze belangrijkste USP’s zijn:

  • Kennis van pakketoplossingen (do’s & don’ts);
  • Het afdwingen van een concrete scope;
  • Afbakening door creatief te zijn binnen de standaardmogelijkheden van het pakket (minimaliseren van maatwerk);
  • Creëren van maximale transparantie voor alle stakeholders en projectteam leden;
  • Creëren van een gemeenschappelijk doel en het bevorderen van samenwerking tussen de multidisciplinaire teams en pakketleveranciers.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.