COMPETENCE CENTRE AXON

Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van online services zijn van groot belang in de huidige verzekeringsmarkt. Axon is een standaardpakket dat hierin voorziet. In diverse projecten hebben wij kennis en ervaring opgedaan met Axon. In ons Competence Center Axon dragen we zorg voor het delen, borgen, uitbreiden en overdragen van deze kennis.

Onze expertises

Productinrichting
Productinrichters hebben ervaring met het configureren van Axon. Bijvoorbeeld door het samenstellen van de aanvraagschermen en inrichten van een product op basis van dekkingen, rekenregels en validaties.

Functioneel – en technisch ontwerpers
Functioneel – en technisch ontwerpers beschikken over sterke analytische vaardigheden, kennis van Axon en kennis van de verzekeringsmarkt en zijn in staat functionele en/of technische ontwerpen te maken. Het functioneel- en technisch ontwerp is een belangrijke stap voor de inrichting van Axon. Bij het technisch ontwerp wordt meer gefocust op de technische specificaties, terwijl bij het functioneel ontwerp ook het adviseren en begeleiden van de business in het maken van de juiste keuzes een belangrijk aspect is.

Projectmanagement
In diverse projecten hebben we ervaring opgedaan met Axon implementaties en migraties. Onze ervaren projectmanagers houden de focus op het eindresultaat en ondersteunen bij het maken van strategische beslissingen. Daarnaast kennen we lead ontwerpers, migratie specialisten, business process designers, testspecialisten, product owners en scrum masters.

ITDS vervult rollen bij zowel klanten van Axon als bij Keylane zelf. Bij onze klanten zien we een verschillende mate van volwassenheid in de ontwikkeling van het platform en de kennis over het platform. Op basis van de specifieke organisatiebehoefte kunnen we een passende oplossing bieden.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.