Bergen klantdata, strenge wetgeving en complexe datastromen. Een werkelijkheid waar financiële dienstverleners dagelijks mee te maken hebben. U moet rapporteren aan de toezichthouder, uw dataorganisatie op orde hebben en tegelijkertijd ook focussen op wat écht belangrijk is: de beste service verlenen aan uw klanten. Metadata of gegevens over gegevens kunnen u hierbij helpen. 


Metadata is overal

Metadata is niks nieuws. De duur van een film op Netflix? Metadata. Een foto opslaan als PDF? Metadata. De definitie van een dataveld in een datawarehouse? Juist, metadata. Metadata is overal en wordt veelvuldig gebruikt. Indien u metadata actief managet, bent u in staat om data sneller te vinden en op een efficiëntere manier door de organisatie te laten stromen. Het maakt uw data waardevol en helpt bij datgene dat u het beste doet: oplossingen bieden voor problemen van uw klant. 


Metadata effectief inzetten

Het op orde brengen van uw metadata vergt tijd, aandacht en expertise. ITDS helpt organisaties met het inrichten van hun metadata processen, maar geeft ook advies bij de selectie van een nieuwe metadata tool of ondersteunt bij het verhogen van metadata kwaliteit.  Zo dragen we bij aan een volwassen data organisatie waarbij het gebruik en transformaties van data inzichtelijk zijn. Wij staan voor een pragmatische aanpak, want niet elke tool is geschikt voor elk doel. Daarom kijken we kritisch naar de vraag áchter de vraag, en helpen onze ervaren consultants u om de volgende stap te zetten op het gebied van metadata. 

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.