MASTER DATA MANAGEMENT

Het synchroniseren van verschillende systemen en bronnen is een vrij intensief en onderhoudsgevoelig proces. Enerzijds kan dit leiden tot een enorme groei aan data en anderzijds tot veroudering van gegevens. Correcte, passende en actuele relatiedata zijn om twee redenen van groot belang. Ten eerste om uw klanten passende diensten te bieden en ten tweede om te voldoen aan de compliance wetgeving als GDPR, UBO, Anti Money Laudering (AML) en Know Your Customer (KYC). Met Master Data Management realiseert u relatiedata op een centrale plaats.

 

Relatiedata op een centrale plaats 

Master Data Management zorgt voor de juiste administratie en weergave van de complete dataset binnen de organisatie waarmee al uw datasets vergeleken worden. In essentie synchroniseren al uw bronnen met een ‘master data set’ die u onderhoudt en verbetert. Het centraal brengen van data maakt het mogelijk om één waarheid vast te houden, de golden record. Dit maakt integratie en gedeeld gebruik van accurate, tijdige, consistente en complete master data mogelijk. Door het organiseren van klantgegevens op een centrale plaats wordt uw relatiedata geoptimaliseerd.

 

Ondersteuning in het gehele implementatietraject

Wij ondersteunen in het gehele traject van de implementatie van een Master Data Management oplossing; van analyse tot inrichting tot de daadwerkelijke implementatie. Het inrichten en implementeren van Master Data Management vraagt aanpassingen in huidige systemen, business glossary, heldere data definities, effectieve data frameworks en een goede inrichting van data stewardship. Onze data management experts kunnen dit als geen ander dankzij onze jarenlange ervaring op verschillende datatrajecten bij banken en verzekeraars.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.