MASTER DATA MANAGEMENT

Als organisatie is het hebben van correcte, passende en actuele relatiedata van groot belang. U wilt uw klanten namelijk voorzien van de best mogelijke dienstverlening en natuurlijk voldoen aan wet- en regelgeving zoals GDPR en Wwft. Toch is data in een organisatie vaak versnipperd en verspreid over verschillende systemen. Bovendien is de data vaak van slechte kwaliteit. Hierdoor kan een organisatie niet optimaal profiteren van alle voordelen van data. De oplossing? Master Data Management is een proces dat ervoor zorgt dat alle data in uw organisatie wordt gecentraliseerd, waardoor de belangrijkste data optimaal kan worden gebruikt om de beoogde doelen te bereiken.

Relatiedata op een centrale plaats 

Master Data Management zorgt voor de juiste administratie van de belangrijkste data binnen de organisatie. In essentie synchroniseren al uw bronnen met een ‘master data set’ waarop u valideert, onderhoudt en verbetert. Het centraal brengen van data maakt het mogelijk om één waarheid vast te leggen, de golden record. Dit maakt integratie en gedeeld gebruik van accurate, tijdige, consistente en complete master data mogelijk. Door het organiseren van klantgegevens op een centrale plaats wordt uw relatiedata geoptimaliseerd.

 

Ondersteuning bij het gehele implementatietraject

Master Data Management zorgt voor optimale datakwaliteit en vergemakkelijkt besluitvorming op basis van data. Het inrichten en implementeren van Master Data Management vraagt aanpassingen in huidige systemen, business glossary, heldere data definities, effectieve data frameworks en een goede inrichting van data stewardship. Onze data management experts kunnen u ondersteunen tijdens het gehele traject; van analyse tot inrichting tot de daadwerkelijke implementatie van Master Data Management. 

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.