CAPABILITY ASSESSMENT

Big data, KYC, CDD, online identity, datakwaliteit en privacy. Stuk voor stuk onderwerpen die afhankelijk zijn van een goede datahuishouding in uw organisatie. Een goede datahuishouding kan naast bewijsgrond voor wetgevingseisen, ook steeds meer ingezet worden voor een betere online dienstverlening, betere CRM kwaliteit en efficiëntere business processen. Met onze capability assessment toetsen wij waar u staat op het gebied van data management en bieden een roadmap naar een succesvolle datahuishouding.

 

Toets uw data volwassenheid met onze capabilty assessment 

Met de capability assessment beoordelen we de huidige data capabilities en vaardigheden binnen de organisatie middels een 0-meting. Samen met u bepalen we welke onderdelen meegenomen worden binnen het assessment. Het assessment is gebaseerd op een combinatie van self-assessments, interviews, data management solutions, incidenten en issues binnen uw organisatie, vergelijking met externe databronnen en een 0-meting van kritieke data elementen. Op basis van diverse frameworks en certificeringen toetsen we waar uw organisatie zich bevindt in termen van data volwassenheid.

 

Met een roadmap naar een succesvolle data huishouding

De capability assessment toont aan welke capabilities doorontwikkeld of ingericht moeten worden om tot het gewenste niveau te komen. Aan de hand van het assessment zorgt ITDS samen met u voor een gewenste en passende roadmap. In de roadmap maken we afhankelijkheden, impact en kosten voor de implementatie inzichtelijk. Dit biedt uw organisatie een plan en handvatten om uw data ambities te realiseren.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.