CAPABILITY ASSESSMENT

Big data, KYC, CDD, online identity, datakwaliteit en privacy. Stuk voor stuk onderwerpen die afhankelijk zijn van een goede datahuishouding in uw organisatie. Een goede datahuishouding is noodzakelijk om te voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast draagt het bij aan een betere online dienstverlening, verhoogde CRM kwaliteit en efficiëntere business processen. Met onze capability assessment toetsen we waar u staat op het gebied van data management en bieden we een roadmap met concrete acties die leiden tot een succesvolle datahuishouding. 


Toets uw data volwassenheid met onze 
capabilty assessment 

Met de Data Capability Scan beoordelen we de huidige data capabilities binnen de organisatie. Een data capability is een set aan vaardigheden en kennis die nodig is voor het uitvoeren en onderhouden van datamanagement, zoals Data Quality. Het assessment bestaat uit een zelfevaluatie, interviews, document analyse en observaties in de praktijk. Hiervoor maken we gebruik van onder andere het DAMA DMBOK framework, aangevuld met best practices, benchmarks en ervaringen uit de financiële dienstverlening. Hiermee geven we inzicht in het volwassenheidsniveau van uw organisatie. Naast het in kaart brengen van de huidige situatie, wordt ook het ambitieniveau van de organisatie geplot: waar wil de organisatie naartoe groeien?  


Met een 
roadmap naar een succesvolle data huishouding

Op basis van de assessment wordt een roadmap opgesteld zodat de organisatie haar ambities met betrekking tot datamanagement kan behalen en invulling kan geven aan de doelstellingen uit de datastrategie. In de roadmap maken we afhankelijkheden, impact en kosten voor de implementatie inzichtelijk. Dit biedt de organisatie handvatten om de data ambities te realiseren. Ook bij het implementeren van deze vervolgstappen helpen

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.