Omzet verdubbeling bij grote speler in bancassurance-mark

DE VRAAG

Een van de grootste speler in de bancassurance-markt heeft een duidelijk doel: de omzet verdubbelen binnen nu en 5 jaar. Ze weten alleen nog niet hoe. Ze hebben behoefte om inzichtelijk te maken wat ze moeten aanpassen in de organisatie om deze strategie mogelijk te maken. ITDS is gevraagd om te beschrijven wat de klant moet doen om invulling te kunnen geven aan de strategie om de omzet te kunnen verdubbelen in 5 jaar.

ONZE AANPAK

We hebben beschreven hoe de huidige organisatie eruitziet aan de hand van workshops met het personeel. We hebben beschreven hoe de toekomstige organisatie eruit moet zien op basis van onze kennis en ervaring. Vervolgens hebben we aanbevelingen opgesteld op basis van het verschil tussen de huidige en gewenste organisatie.

HET RESULTAAT

Kenmerkende voor het resultaat was de sessie waarin we het presenteerden. Bij elk onderwerp was minstens een manager of directielid het niet eens met onze analyse, omdat dit vaak ten koste ging van een onderdeel van het bedrijf waar hij of zij verantwoordelijk voor was. Het mooie was dat wij vervolgens bijval kregen van anderen aan tafel en dat er mooie discussies ontstonden. Dit zorgde ervoor dat het een goed gedragen adviesrapport is geworden.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.