De toekomst is onvoorspelbaar onweerstaanbaar.

Ben je projectmanager en klaar voor een volgende stap? Ben je goed in wat je doet, maar wil je ontwikkelen, meer uitdaging in je werkzaamheden en samenwerken met slimme en ambitieuze mensen? Bij ITDS krijg je de kans om je kennis en expertise verder uit te breiden en toe te passen in een branche die bezig is met een van de grootste transities ooit. Door de introductie van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) zal de Nederlandse pensioenwereld opnieuw worden vormgegeven. Experts met projectmanagement ervaring zijn hard nodig om deze transitie in goede banen te leiden. Ons bijscholingstraject is een unieke kans om vanuit jouw projectmanagement skills in de pensioen branche te stappen. Zo lever je als ProjectmanagerPensioeneneen bijdrage aan het transparanter en persoonlijker maken van het Nederlandse pensioenstelsel. Hiervoor is lef, leiderschap en het vermogen om complexe projecten te begeleiden nodig.Bezit jij over deze eigenschappen en wil je graag meer dimensie geven aan je carrière? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Bijscholen tot Projectmanager Pensioenen

De verandering van het Nederlandse pensioenstelsel is een van de meest uitdagende projecten in de financiële sector op dit moment. We begrijpen dat je van de hoed en de rand wilt weten als je in deze wereld stapt. Daarom helpen wij jou via bijscholing aan alle relevante kennis. Als organisatie loopt ITDS voorop als het gaat om expertise met betrekking tot transitie- en implementatieprojecten in de financiële branche. Waarbij op een pragmatische manier klanten verder geholpen worden. Daardoor kom je te werken met collega’s die resultaatgedreven, intelligent en daarnaast plezier heel belangrijk vinden.  

In enkele weken stomen we jou klaar om aan de slag te gaan bij een van onze klanten. Dit doe je aan de hand van de volgende trainingen en cursussen:  

  • WFT Basis, Pensioen en vermogen
  • Masterclass pensioenakkoord
  • Trainingen in procesmanagement en business analyse
  • Training in diverse IT systemen
  • Trainingen voor certificering Scrum, Prince2 en IPMA-PMO-D

Mocht je één of meerdere van deze certificeringen al hebben, dan is dit natuurlijk mooi meegenomen! Elk opleidingstraject wordt individueel ingericht, waarbij er naast vaststaande trainingen ook ruimte is voor eigen inbreng. Zo investeren we samen in jouw ontwikkeling. 

Welke impact ga je maken?

Ben je op zoek naar meer maatschappelijke impact? Geboeid door de hoeveelheid geld die in deze sector omgaat? Of juist geprikkeld door de politieke achtergrond en actualiteit? Al deze facetten komen samen als je werkt in de pensioenwereld. Jij krijgt daarnaast een unieke kans om het voortouw te nemen en onze klanten te begeleiden bij het implementeren van de Wet Toekomst Pensioenen, die effect heeft op miljoenen Nederlanders. Ook speel je een vooraanstaande rol bij de introductie van nieuwe pensioenproducten, administratiesystemen en veranderende uitvoeringsprocessen.  

Als Projectmanager Pensioenen ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor: 

  • De vertaling van de Wet toekomst pensioenen naar concrete oplossingen die aansluiten op de visie en strategie van de pensioenorganisatie; 
  • Het begeleiden van een projectteam gedurende de implementatie van een nieuw systeem of ontwikkeling van pensioenproducten of diensten: van ontwikkelfase tot aan definitieve implementatie;
  • De pensioenorganisatie ondersteunen bij het verbeteren van de datakwaliteit volgens de richtlijnen van het datakwaliteitskader;
  • Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van alle benodigde changes en zorgt in volle breedte op communicatie, administratie en portalen voor een zachte landing bij de business.

Waarom ITDS Business Consultants?

Peter Dullaert (directeur Pensions): “ITDS is een organisatie met korte lijnen en veel ondernemerschap. Mensen krijgen hier de mogelijkheid om kansen te creëren en ze ook te pakken. Dit doen we met een resultaatgerichte instelling, waarbij we dingen liever gisteren dan vandaag voor elkaar krijgen. Hierdoor lopen we met onze kennis en expertise gebieden voorop als het gaat om verandering en innovatie bij klanten. Daarnaast is er ook een focus op jou als individu. Kijk hoe jouw kwaliteiten en competenties het beste tot zijn recht komen in een op maat gemaakt groeipad. Wil je na tijdje toch een andere weg inslaan? Onze organisatie bestaat uit maar liefst zes business lines die elk de focus leggen op een eigen expertisegebied. Bij ITDS kies je niet voor een baan, maar voor een carrière.

Enthousiast? Lees hier de volledige vacature en solliciteer direct!

We leren je graag kennen

Herken jij jezelf hierin? En ben jij minstens zo ambitieus als wij? Dan maken we graag kennis met je! Je kan direct contact opnemen met Marleen van der Horst via 06 162 824 42.

Nieuwsgierig geworden, maar liever eerst een kop koffie drinken? Dat kan natuurlijk ook. We koppelen je graag aan één van onze consultants.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.