ITDS beste adviesbureau voor verzekeraars en leidende speler in pensioen- en bancaire sector!

Met trots mogen we mededelen dat ITDS ook in 2023 is verkozen tot een van de beste adviesbureaus voor verzekeraars van Nederland. Bovendien zijn we ook erkend als een van de leidende spelers in de bancaire- en pensioenen sector.

Ieder jaar neemt Consultancy.nl de gehele consultancybranche onder de loep aan de hand van een uitgebreid onderzoek. Het is het grootste benchmarkonderzoek in de hele branche. Aan de hand van een ranking systeem markeren ze de koplopers qua adviesbureau’s voor verschillende sectoren en vakgebieden. Hierbij maken ze een uitgebreide analyse van capaciteiten, wordt er gekeken naar meningen van opdrachtgevers, reputatie, kennisleiderschap, werkzoekenden en online voetafdruk.

Specialist in financiële dienstverlening

Voor de verzekeringssector zijn maar liefst 200 adviesbureaus in Nederland beoordeeld. Vijfenveertig daarvan zijn erkend als leidende speler en 5 adviesbureaus, waaronder ITDS, hebben de hoogst haalbare rating behaald in de verzekeringsbranche. In de bancaire- en pensioenensector behoort ITDS tot een van de leidende spelers met een ranking op Platinum level voor pensioen en Silver level voor bancair.

Iedere dag beter

Volgens Consultancy.nl behoren deze ‘leidende spelers’ tot de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen in de markt. Een geweldige beoordeling waar we ontzettend trots op zijn. Iets dat we natuurlijk niet hadden kunnen bereiken zonder de dagelijkse inzet van onze medewerkers. Zij maken dagelijks het verschil bij onze opdrachtgevers en zorgen ze voor de groei en ontwikkeling van ITDS. Toch zit het in onze natuur om de lat te blijven verleggen. We streven naar iedere dag beter!

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel