ITDS is verhuisd naar Amsterdam

Precies 18 jaar nadat ITDS op 8 oktober 1998 in Naarden is begonnen zijn we verhuisd naar Amsterdam. We hebben onze intrek genomen in een prachtig Amsterdams pand met een open karakter aan het John M. Keynesplein 15.

Esther Lens: “Het zal even wennen zijn, maar die openheid tekent de vernieuwing die verder gaat dan een verhuizing. We zijn een organisatie met mensen die werken bij verschillende klanten, overal in Nederland en zelfs in Polen. Ons kantoor is de basis, de plek waar je ITDS-collega’s kunt ontmoeten. Daarom is het nieuwe interieur zo belangrijk. We kunnen elkaar zien, elkaar horen, elkaar aanspreken, dus met elkaar de sfeer van ITDS karakter geven. We zullen makkelijker van elkaar weten waarmee iedereen bezig is en dus meer betrokken zijn bij alles wat onder de vlag van ITDS in de markt wordt gepresteerd. In het nieuwe, open ‘thuis’ zijn we duidelijk één ITDS.

Arjen de Boer: ”Het nieuwe kantoor heeft ook niet voor niets een eigen ITDS Café waar je met collega’s bij kunt praten, klanten kunt ontvangen en waar ook de vrijdagmiddagborrel is. Voor onze uitstraling naar buiten toe is het daarnaast natuurlijk een belangrijk winstpunt dat er Amsterdam als adres op onze visitekaartjes staat. Met tal van bedrijven uit de financiële branche bij ons in de buurt. Onze nieuwe plek in het bruisende Amsterdam biedt ons ook zakelijk zeker nieuwe kansen.”

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel