ITDS voor het tweede jaar genomineerd voor ‘Social Agency of the Year’ Award

social-agency ITDS

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is ITDS Business Consultants genomineerd bij de internationaal prestigieuze Corporate Social Media Awards! Met de Social Media Insurance Monitor en de nationale en internationale edities van het SoMe Magazine heeft ITDS ook dit jaar een nominatie veroverd in de categorie Social Agency of the Year 2016.

Vanuit honderden inzendingen uit de hele wereld is ITDS samen met negen andere gerenommeerde bedrijven geselecteerd als kandidaat voor deze internationale award. Op 20 juni is tijdens een galadiner in New York bekend geworden dat ITDS de Highly Commended Award heeft gewonnen.

“Deze award betekent dat we internationaal tot de top behoren op het gebied van Social Media. Daar kunnen we trots op zijn”, zegt Karlijn Mutsaerts, Manager van de Social Media Practice van ITDS. “Dat we nu twee keer achter elkaar zijn genomineerd bewijst dat de waarde van ons onderzoek ook internationaal onderstreept wordt. Het is een groot compliment aan het team dat zich altijd met veel betrokkenheid inzet voor het onderzoek.”

De onafhankelijke verkiezing van de Corporate Social Media Awards wordt jaarlijks georganiseerd door Incite Group, als business intelligence company onderdeel van het Britse FC Business Intelligence Ltd. Naast het adviseren van 1500 grote bedrijven op het gebied van Social Media heeft Incite Group wereldwijd een reputatie opgebouwd met een serie Corporate Social Media Summits, waaraan in New York de Fortune 100 bedrijven deelnemen.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel