ITDS 3e jaar op rij genomineerd voor ‘Social Agency of the Year’

social-agency ITDS

Voor het derde achtereenvolgende jaar is ITDS Business Consultants genomineerd bij de internationaal prestigieuze Corporate Social Media Awards! Met de Global Social Media Insurance Monitor en de bij haar klanten succesvolle Social Media Scan heeft ITDS ook dit jaar een nominatie veroverd in de categorie Social Agency of the Year 2017.

Vanuit honderden inzendingen uit de hele wereld is ITDS samen met acht andere gerenommeerde bedrijven geselecteerd als kandidaat voor deze internationale award. Op 15 juni zal tijdens een galadiner in New York de winnaar bekend worden gemaakt.

“Deze nominatie betekent dat we nu al drie jaar lang internationaal tot de top behoren op het gebied van Social Media. Daar zijn wij heel trots op.” zegt Arjen de Boer, Directeur van ITDS: “Waar we in het verleden geroemd werden om ons nationale onderzoek, hebben wij de nominatie nu te danken aan ons wereldwijde onderzoek naar het gebruik van Social Media onder verzekeraars. Het is een groot compliment.”

De onafhankelijke verkiezing van de Corporate Social Media Awards wordt jaarlijks georganiseerd door Incite Group. Naast het adviseren van 1500 grote bedrijven op het gebied van Social Media heeft Incite Group wereldwijd een reputatie opgebouwd met een serie Corporate Social Media Summits, waaraan in New York de Fortune 100 bedrijven deelnemen.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel