Hanneke van Baal: “Je bepaalt zelf het tempo van je carrière”

“Wat ITDS echt onderscheidt van andere consultancy bedrijven, is dat je hier je eigen tempo kunt bepalen in de groei die je maakt. We houden niet vast aan vastgelegde paden. Als iemand een snellere groeicurve laat zien, dan mag hij of zij ook snel stappen maken”, aldus Hanneke van Baal, HR manager bij ITDS.

Zelf groeide Hanneke ook al binnen een paar maanden van Coördinator Recruitment naar HR Manager: “Ik voelde bij ITDS meteen een bepaalde drive en ondernemerschap. De gedrevenheid van ITDS’ers en de mogelijkheden die in gesprekken voor mij naar voren kwamen, waren precies waar ik naar op zoek was. Toen we met het recruitmentteam op zoek waren naar een HR Manager merkte ik dat ik die rol eigenlijk zelf graag zou willen vervullen. En dat is ook iets wat mooi is aan ITDS: die kans krijg je dan. Als je kansen ziet kun je jezelf hier volop ontwikkelen.”

Medewerkers de juiste richting op helpen

“Naast mijn verantwoordelijkheid voor het HR beleid adviseer, faciliteer en ondersteun ik het management en directie op HR gebied. Omdat de managers zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen medewerkers, geven wij de managers handvaten en tools om hun HR activiteiten uit te kunnen voeren. Het meest interessant in mijn rol vind ik de gesprekken met medewerkers die een bepaalde richting op willen gaan, of het nou binnen of buiten ITDS is, en ze daarin te begeleiden. Ik vind het leuk om enerzijds de belangen en doelen van ITDS te waarborgen en anderzijds een medewerker met een goed gevoel de juiste richting op te helpen.”

Hoogtepunten bij ITDS

“Een mooie mijlpaal in mijn carrière was de implementatie van het functiehuis. We hebben samen met een externe partij in 2014 de organisatie opnieuw gewaardeerd in functierollen en in een salarishuis. Dat was een groot project waar we ontzettend trots op waren toen het was afgerond. Een ander hoogtepunt is voor mij de groei van het recruitment team. Ik ben heel trots op de kwaliteit van onze recruiters en de energie die binnen het team heerst.”

ITDS als werkgever op de kaart zetten

“Een belangrijke uitdaging op dit moment is om goede mensen aan te trekken en om ITDS als werkgever op de kaart zetten bij potentiële medewerkers. Momenteel is de markt een werknemersmarkt, er is veel keuze in de aangeboden banen. Om iemand binnen te halen moet je echt van goede huize komen, omdat sollicitanten meestal nog een aantal andere sollicitaties hebben uitstaan. Ik heb er vertrouwen in dat we met de nieuwe identiteit van ITDS en onze vernieuwde website, potentiële werknemers meer kunnen aanspreken door te laten zien wie wij zijn en waar we voor staan. Zelf ervaar ik ITDS als uniek, omdat er een hele fijne sfeer heerst binnen de organisatie. Wij zijn allemaal op een bepaalde manier gedreven, gepassioneerd, energiek en communicatief sterk”.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel