Business Consultancy Traineeship: van Trainee naar Business Consultant

business consultancy traineeship

Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in 11 weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Als je geslaagd bent, stroom je door naar het Young Professionals Program. Iets voor jou?

Of je een passende opleiding nodig hebt? Als het even kan wel. Veel ITDS’ers hebben een achtergrond in bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Bestuurskunde. Maar we hebben ook sociologen en juristen in dienst. Belangrijkst vinden we namelijk of je ‘het’ hebt: een drive om te leren, de boel in beweging te brengen en iets voor elkaar weet te krijgen, op een manier die iedereen energie geeft. Dat soort talenten koesteren we. Daarom houden we je niet aan een lijntje, maar krijg je meteen een contract van acht maanden. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met beide benen in de praktijk staat.

 

WEEK 1 TOT EN MET 6: MASTERCLASS 

Wat je ook gestudeerd hebt, de kans is verwaarloosbaar dat je alles hebt geleerd over de financiële dienstverlening, IT of werken in de consultancy. Daarom brengen we je in vijf weken up to speed. In workshops en trainingen ontwikkel je jouw consultancyvaardigheden, kennis over pensioenen en projectmatig werken, bedrijfsprocessen en management. In teamverband werk je met je mede-trainees aan uitdagende cases. Je haalt in deze periode verschillende certificaten, waar je altijd wat aan hebt.

 

WEEK 6 TOT EN MET 12: EEN SERIEUZE STAGE 

Wat is je nieuwverworven kennis waard in de praktijk? Dat merk je tijdens je stage bij één van onze klanten. Samen met getalenteerde collega’s en onder begeleiding van een ITDS’er zet je je tanden in een opdracht die ertoe doet. Voor en bij een aansprekende bank of verzekeraar.

 

WEEK 13 TOT WEEK 24: JE EERSTE EIGEN OPDRACHT 

Als je de eerste 3 maanden glansrijk doorgekomen bent, ga je verder als Associate Business Consultant op jouw eigen opdracht. Of je er al helemaal klaar voor bent? Misschien nog niet. Maar pas wanneer je in het diepe springt, ontdek je wat je écht kunt. En daar zijn wij heel benieuwd naar. Daarom laten we je al je opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen bij  één van onze opdrachtgevers. We geven je een uitdagend vraagstuk dat goed bij je past. De verantwoordelijkheid voor het resultaat? Die ligt bij jou. Het succes kun je na afloop dan ook helemaal zelf claimen.

 

VANAF WEEK 25: EEN GEGARANDEERDE BAAN 

En dan begint het pas. Want veel van onze oud-trainees hadden het tempo zo lekker te pakken dat ze in een paar jaar doorgroeiden naar posities die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Ben jij over drie jaar Senior Consultant of zelfs Associate Manager? We zijn benieuwd.

 

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel