ITDS wederom uitgeroepen tot een van de beste adviesbureaus voor verzekeraars!

ITDS Business Consultants - consultancy.nl

ITDS is ook in 2023 weer uitgeroepen tot een van de beste adviesbureaus voor verzekeraars in Nederland. De ranking is gebaseerd op de unieke database van Consultancy.nl, bestaande uit meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers en consultants waaronder op het gebied van branchekennis, thought leadership en projecten uitgevoerd binnen de sector Verzekering. Lees hier meer. 

Bureaus opgenomen in de lijst hebben een reputatie weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen het expertisegebied. De lijst is samengesteld op basis van een uitgebreide analyse van capaciteiten, waarbij scores gebaseerd zijn op de meningen van opdrachtgevers, consultants en werkzoekenden, dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk, kennisleiderschap en meer.

Leidende speler in de markt

Voor de verzekeringssector zijn meer dan 200 adviesbureaus beoordeeld door het bekende consultancy platform. Drieënveertig daarvan zijn erkend als leidende speler en 4 adviesbureaus, waaronder ITDS, hebben de hoogst haalbare rating behaald in de verzekeringsbranche. Ook in de pensioen- en bancaire sector behoort ITDS tot een van de leidende spelers. Een resultaat om trots op te zijn! Als adviesbureau voor financiële dienstverleners streven we ernaar om elke dag nóg beter te worden. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. We verleggen graag de lat, en laten zien wat er nog meer kan. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft.

Samen voor het allerbeste gaan

Dit is niet de eerste keer dat ITDS wordt bestempeld als beste in haar vak. Vorig jaar gingen we ook al met de titel van ‘Beste adviesbureau voor verzekeraars’ vandoor. We zijn daarom ontzettend dankbaar dat we ook dit jaar weer tot de top behoren. En natuurlijk ook dankbaar voor onze gedreven consultants en officemedewerkers die altijd het beste resultaat nastreven.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel