Agile Leiderschap

Wordt er bij jullie ook gesprint, gestand-upt, geplakt met Post-its en geïtereerd? Iedereen praat inmiddels over Agile. We verwachten er veel van, maar eigenlijk is nog niemand er echt in geslaagd. Het probleem ligt vaak bij de leidinggevenden. Die rol is ongelofelijk lastig. Kortom: de hoogste tijd om leidinggevenden onze hulp te bieden. Speciaal daarvoor ontwikkelden we, in samenwerking met Leadership 360, het opleidingsprogramma ‘Agile Leadership.’ 

Webinar agile leiderschap

Heeft u de live uitzending van ons Webinar op 21 februari gemist? In dat geval zenden wij het Webinar op dinsdag 26 februari, om 20.00 nogmaals uit. Ook tijdens deze uitzending krijgt u direct antwoord op uw vragen. De uitzending is te bekijken via deze link.
Tijdens het Webinar zetten we allereerst kort ons ‘Agile Leadership’ programma uiteen. Daarna behandelen we de vijf belangrijkste pijnpunten, waar je als leidinggevende in een wendbare omgeving tegenaan loopt. Tot slot vroegen we aan onze opdrachtgevers bij Aegon, Brunel en NN wat er verwacht wordt van een leidinggevende.

Agile leiderschap programma

Speciaal voor managers die hun agile organisatie verder willen helpen, ontwikkelden we, in samenwerking met Leadership 360, het opleidingsprogramma ‘Agile Leadership.’ In vier dagen helpen we leidinggevenden. Iedere dag behandelen we een ander onderwerp.

  • Dag 1: Wie ben je als leider en wie wil je zijn?
  • Dag 2: Concrete handvatten om aan de slag te gaan met je teams
  • Dag 3: De klant als validator van je teams en processen
  • Dag 4: Jouw rol als leider in de transformatie

De opzet

De vier dagen verdelen we over vier maanden. Verandering- ook bij jezelf- kost tenslotte tijd. Zo onderscheidt ons programma zich van andere programma’s. Tussen de dagen door maak je opdrachten en begeleiden we je. Je leert zo veel meer tussen de dagen, dan alleen op de dagen zelf. Waar nodig, trappen we af met een opleiding in Agile. Alles begint bij een goede kennis van de principes. De dagen bestaan uit verschillende workshops. Zo leer je niet alleen van ons, maar ook van andere leidinggevenden. Je deelt je ervaringen en je kennis in een community of practice. We beoordelen alle leidinggevenden vooraf.

Het resultaat

Het resultaat? Jouw leiderschapsprofiel. Dat profiel gebruiken we om het programma helemaal op jou af te kunnen stemmen. Zo krijg je bijvoorbeeld een leadership coach dit het best bij jou past. We hebben zelfs een 360 feedback app. Ook na vier maanden beoordelen we jou als leidinggevende. Kortom:  in 4 dagen, verspreid over 4 maanden, stomen we je klaar voor de toekomst als leidinggevende met lef. Ben jij daar klaar voor?

 

 

 

 

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel