Bancair

ITDS voor banken

Banken spelen een cruciale rol in ieders werk en leven. Consumenten zijn veel gewend – en vertalen die verwachtingen naar uw dienstverlening. Hoe overstijgt u hun verwachtingen? Wij brengen u graag naar de voorhoede.

De uitdagingen waar we samen voor staan

 

  • Het is tijd om uzelf opnieuw uit te vinden

Banken zijn onmisbaar in ons dagelijkse leven. Klanten verwachten hoogwaardige (digitale) dienstverlening, op elk moment van de dag. Ondertussen nemen fin- en bigtech-bedrijven als betaalproviders delen van uw dienstverlening. Tegelijkertijd staat door lage rentes en de hoge kosten van veiligheid uw verdienmodel onder druk. Hoe pakt u de regie met toekomstbestendige dienstverlening op topniveau?

  • Hogere risico’s, meer toezicht en regelgeving

Digitale dienstverlening brengt een zee aan mogelijkheden, maar ook kwetsbaarheden met zich mee. U moet aan steeds meer wet- en regelgeving voldoen om risico’s te voorkomen. Inderdaad, deze regelgeving verhoogt de (werk)druk, maar brengt ook kansen met zich mee. Hij stimuleert u om het klantbelang centraal te zetten en helpt u elke dag om ongebruikelijke transacties te detecteren. Hoe haalt u het meeste uit de geldende regelgeving?

Zo komen we daar

 

  • Investeer in maximaal gemak – en maximale kwaliteit

Uw klanten verwachten – en verdienen – niets minder. Digitaliseer ál uw processen en pas toekomstbestendige technologieën toe. Faseer oude systemen uit, migreer kredietportefeuilles, breng uw data op topniveau. En geef fintechs het nakijken.

  • Bespaar toekomstbestendig

Besparen én investeren in de toekomst: als u het slim aanpakt, gaat dat hand in hand. Vereenvoudig en standaardiseer uw producten. En verbeter de efficiency.

  • Zit bovenop wet- en regelgeving

Implementeer alles op tijd. Borg leidraden en gedragscodes in uw beleid en systemen. En wees er zo zeker van dat het belang van uw klant in alles centraal staat.

Als specialist in financiële dienstverlening helpen we u graag

 

Wij brengen uw datamanagement naar het volgende niveau. En zorgen ervoor dat een datagedreven manier van werken doorgevoerd wordt tot in elke vezel van uw organisatie. Lees hier meer.

  • Door wet- en regelgeving voor u te laten werken

Onze specialisten zorgen ervoor dat elke verantwoordelijkheid die u heeft, geïntegreerd wordt in elk aspect van uw bedrijfsvoering. Zo neemt u uw verantwoordelijkheid en verankert u uw zorgplicht in uw beleid en – het belangrijkst – uw cultuur.

  • Met toekomstbestendige kredietportefeuilles

We voeren strategische programma’s uit om kredietportefeuilles te standaardiseren en rationaliseren. Zo verlaagt u uw kosten en werkt u aan structurele verduurzaming.

  • Met digitalisering die uw klant écht centraal zet

Samen faseren we legacy-systemen uit, schonen we uw data op en doen we migraties. Zo bent u klaar om in te spelen op elke klantbehoefte, op elk moment.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.