AGILE WERKEN MET EEN GEZONDE DOSIS REALISME

Als pragmatische club zit Agile werken in ons bloed. Onze Agile coaches zijn experts op de methodieken KanBan, Scrum, SAFe, LeSS en DevOps . En weten als geen ander hoe je een methode praktisch toepasbaar maakt. Zo komen we met uw organisatie tot een duurzaam resultaat. Agile naar het volgende niveau brengen? Dat kan met ons Agile Transitie Programma. Een slimme set maatregelen, gebaseerd op metingen en een benchmark.

AGILE TRAININGEN

Bent u benieuwd naar Agile werken en wilt u weten wat al die termen nu echt inhouden? Of wilt u met uw Scrum Masters en Product Owners doorgroeien? Onze trainingen zijn geen theoretische exercitie. Wij bieden u praktische handvatten om morgen al mee aan de slag te gaan!

  • Agile Awareness training
  • Scrum Master in de praktijk
  • Product Owner in de praktijk

AGILE ASSESSMENTS

Is Agile werken nieuw voor u en bent u benieuwd wat de eerste stappen kunnen zijn naar een wendbare organisatie? Of bent u al een tijdje onderweg met Agile en benieuwd naar wat de next steps zijn? Met onze op maat gemaakte assessments helpen we u verder op weg!

AGILE TRANSFORMATION

Voor het begeleiden van uw Agile transformatie zit u bij ons goed! Ons uitgangspunt is altijd om onszelf overbodig te maken. Met opleidingen, coaching en een roadmap zorgen we ervoor dat uw organisatie organisch door kan groeien.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.