ITDS geeft antwoord op stijgende vraag naar expertise met Competence Centre Axon

Innovatieve technologieën in standaardpakketten creëren steeds meer mogelijkheden voor verzekeraars om kosten te verlagen en klanten optimaal te bedienen. Maar waar vind je professionals die de implementatie van pakketten zoals Keylane Axon op zich willen nemen? Om aan de stijgende vraag naar expertise te voldoen, heeft ITDS een professioneel Competence Centre Axon opgezet dat consultants opleidt tot gedreven implementatie experts. Rick van der Helm, Business Line Manager bij ITDS, vertelt meer over het Competence Centre dat in een rap tempo groeit.  

Grote vraag naar expertise

Keylane is een Europese leverancier van software voor de verzekerings- en pensioensector. Keylane ontwikkelde meerdere platformen, waaronder Axon. Het platform verbetert de digitalisering voor schadeverzekeraars dankzij snelle aanpassingen. Dit resulteert in snelle, flexibele en kwalitatieve online services voor klanten van verzekeraars.  Als marktstandaard voor schadeproducten van verzekeraars blijft Keylane doorgroeien. Ze richten zich ook op buitenlandse markten en leveren diensten aan meer dan 225 klanten in meerdere landen binnen én buiten Europa. De vraag naar expertise op het gebied van ontwerpen en productinrichting is daarom zeer groot. De klant zoekt mensen die kunnen ondersteunen bij de implementatie en inrichting van Axon bij hun klanten. Daarnaast zijn er verzekeraars die de productconfiguratie zelfstandig willen uitvoeren. Om de vraag vanuit zowel verzekeraars als Keylane in te vullen, heeft ITDS het Competence Centre Axon opgezet. Door het opzetten van een Competence Centre blijft de expertise gewaarborgd binnen ITDS. En kunnen we onze klanten in de toekomst goed – en blijven – bedienen.

Gedreven specialisten

Momenteel zijn een groot aantal consultants onderdeel van het Competence Centre binnen ITDS. Dit gedreven team is gespecialiseerd in het inrichten van Axon en het gehele implementatietraject. Dankzij goede en constante opleiding en praktijkervaring bij diverse klanten, ontwikkelen ze de juiste kennis en skills. Ze zijn nooit uitgeleerd en blijven zich ontwikkelen. Onze consultants zijn van verschillende senioriteitsniveaus en vervullen diverse rollen bij onze klanten. Denk aan essentiële rollen als productinrichters, technisch ontwerpers en functioneel ontwerpers. Wij kunnen participeren in klantteams of de gehele inrichting voor de klant verzorgen. We hebben ook zeer ervaren projectmanagers in huis – met inhoudelijke expertise en ervaring met grote implementatietrajecten. Hierdoor kunnen we onze klanten goed begeleiden bij de implementatie van een pakketoplossing.

Compentence Centre as a service

Onze ambitie? Dat is om het Competence Centre te blijven uitbreiden en innoveren. Bijvoorbeeld door meer productinrichtingstrajecten inhouse te doen. Een voorbeeld: een klant wil het aankomende half jaar drie producten inrichten. Dit regelen we van begin tot eind. Uiteraard komen we – in het begin – langs om de informatie op te halen. Maar daarna verzorgen we het gehele traject voor de klant, van productstrategie tot en met implementatie, vanuit ons kantoor in Amsterdam. We leveren het volledig up and running op aan de klant. De klant wordt zoveel mogelijk ontzorgd. Ik zie het zelf als ‘Competence Centre as a service’.

Wij slaan de brug tussen klant en leverancier

Dankzij onze jarenlange ervaring met de implementatie van standaardpakketten en onze expertise binnen de financiële sector zijn we als geen ander in staat om de brug te slaan tussen klant en leverancier. Met ons Competence Centre bieden we verschillende soorten dienstverlening om u te helpen met de implementatie van Axon binnen uw organisatie. Zoekt u puur een product inrichter, functioneel ontwerper of technisch ontwerper met diehard Axon kennis? Die hebben wij. Wilt u hulp bij het oprichten of opzetten van een eigen Competence Centre? Dat kunnen wij. Op zoek naar een partij die een geheel implementatietraject kan begeleiden? Dat zijn wij. Alles aansluitend op de behoefte van de klant.

Wil je meer weten over onze implementatieprojecten? Die vind je hier. Benieuwd naar onze services? Bekijk onze diensten.

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel