ERB event 11 september

data science big data

Zoekt u ook naar de juiste verantwoording richting DNB voor de Eigen Risico Beoordeling (ERB) en een slimme inrichting hiervan binnen uw organisatie? Dan wilt u het ERB event op 11 september aanstaande zeker niet missen! 

Het ERB event

Het uitvoeren en indienen van een Eigen Risico Beoordeling (ERB) komt nu heel snel dichterbij. De ERB is nieuw en daarom bent u mogelijk geïnteresseerd in het volgende:

  • Met andere pensioenfondsen van gedachten wisselen: wat komt er allemaal kijken bij een ERB?;
  • Waar moet ik aan denken bij het doorrekenen van allerlei ERB scenario’s?;
  • Inspiratie opdoen van Peter Brewee, de CRO van Nationale-Nederlanden Schade en Inkomen over zijn jarenlange ervaringen met de ORSA (de ORSA is nauw verwant aan de ERB).

ITDS organiseert op woensdag 11 september een ERB avond waar deze onderwerpen allemaal aan bod komen en u bent van harte welkom! We helpen u graag om de ERB te doorgronden en een praktische invulling te geven aan de ERB. Hiermee krijgt de ERB ook daadwerkelijk waarde.

Peter Brewee deelt praktijkervaringen

Verzekeraars hebben dit proces de afgelopen jaren al moeten doorlopen met hun overeenkomstige variant van de ERB: De ORSA. De aanpak voor de ORSA is direct toepasbaar voor de ERB en ITDS weet hoe! Tijdens de Risk Round Table op 11 september aanstaande hebben we Peter Brewee (CRO van NN) bereid gevonden om zijn praktijkervaringen te delen en samen een koppeling te maken naar de ERB. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Bent u erbij?

Relevant voor uw organisatie? ITDS nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Risk Round Table. Het event zal plaatsvinden bij ons op kantoor in Amsterdam, van 18.30 tot 20.30. Aanmelden doet u hier. Wilt u een collega meenemen? Leuk! Laat het even weten bij uw aanmelding. We kijken uit naar uw komst!

 

[su-button url=’mailto:r.dammann@itds.nl’ type=’1′]AANMELDEN[/su-button]

 

Welke kansen zie je?

We maken graag een afspraak. Bel ons op 0653778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel