Direct aanmelden

 

JOUW DIGITALE CAREER DATE

Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière en zie jij het wel zitten om onze business line ‘Business Transformation’ te komen versterken? Scoor dan nu een van de online carrière speeddates met één van onze consultants. Aan wie je alles kunt vragen over starten bij ITDS. Meld je nu aan voor de speeddates op 1 oktober tussen 12:00 en 13:00. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een plekje!

 

David.stegenga 2021.09.16 ITDS 062 268x300

PIETER VAN DER ARK

MANAGEMENT CONSULTANT
“Op zoek naar boeiende opdrachten en collega’s begon ik bijna 2 jaar geleden als Management Consultant bij ITDS. Inmiddels werk ik aan onze proposities rondom “Business Transformation” en ontwikkel ik mijzelf verder met hele mooie opdrachten in de bancaire sector. Ook iets voor jou? Ik vertel graag meer!”

Boek jouw speeddate met Pieter

Tim Burgers Foto 268x300

TIM BURGERS

SENIOR MANAGER (BUSINESS LINE MANAGER)
“Wil je weten welke opdrachten en business concepten je kan verwachten binnen Business Transformation? Plan dan je date met mij. Daarnaast zijn er binnen ITDS kansen om je door te ontwikkelen richting onder andere coaching en business development, over deze ontwikkelingsprogramma’s vertel ik je graag meer tijdens onze date.”

Boek jouw speeddate met Tim

ITDS Foto Tom Oldeman 268x300

TOM OLDEMAN

ASSOCIATE BUSINESS CONSULTANT
“Wil je meer weten over hoe het is om je carrière met een vliegende start te beginnen bij ITDS? Boek dan een sessie met mij! Ik kan je alles vertellen over het Business Consultancy Traineeship, het werk als junior consultant bij ITDS en de kansen en begeleiding die je bij ons krijgt.”

Boek jouw speeddate met Tom

Pf Tijmen Voor Itds 2 268x300

TIJMEN DE KLUIJVER

BUSINESS CONSULTANT
“Ben jij benieuwd hoe je als Business Consultant Trainee doorgroeit tot volwaardig consultant? Ik vertel jou graag meer over mijn persoonlijke ontwikkelingen en de bijdrage die ITDS hierin geleverd heeft. Ook vertel ik je graag welke sociale activiteiten ITDS onderneemt en welke cultuur ons bindt”

Boek jouw speeddate met Tijmen

Karin Terburg Foto 268x300

KARIN TERBURG

MANAGER
“Op het vlak van Business transformaties heeft ITDS je veel te bieden; ik vertel je graag meer over de gevarieerde opdrachten die wij uitvoeren bij toonaangevende klanten en de rollen die jij daarbij kunt invullen. Tip: check mijn LinkedIn profiel! De begeleiding en loopbaan coaching die ik je te bieden heb, spelen hierbij een belangrijke rol waar ik je graag verder in mee neem. Daarnaast is onze unit volop in beweging, mede door de ontwikkeling van mooie proposities welke we er onlangs eentje op de markt hebben gebracht. Wil je hier meer over weten? Plan dan een date in met mij en ik praat je helemaal bij.”

Boek jouw speeddate met Karin

 

 

MELD JE NU AAN

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil jij alles weten over werken bij ITDS? 
Schrijf je dan nu in om verzekerd te zijn van een plek op 1 oktober.

Nu aanmelden

 

 

VACATURES

 

 


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Topsportersmentaliteit op de werkvloer: Danique en Rinaldo zijn rasechte doorzetters

26 aug 2021
  Mensen die op hoog niveau sporten, bezitten vaak unieke kwaliteiten. Zo moet een topsporter onder hoge druk presteren, veel opzij zetten en doorgaan tot het (soms bittere)…
Events

27 augustus: Informatiemiddag Implementatie Traineeship

17 aug 2021
Ambieer jij een carrière als consultant? Heb je onze vacature gezien voor het Implementatie Traineeship, maar heb je nog vragen? Meld je dan nu aan voor de digitale…
Blogs

UBO-register: nuttig hulpmiddel of extra administratie?

03 aug 2021
In de strijd tegen financieel-economische criminaliteit heeft de Europese Unie een register in het leven geroepen waarin alle Ultimate Beneficial Owners (UBO) staan. Hierin moeten bedrijven alle personen…
web-monitoring-ok